woensdag 31 maart 2010

Slakken börek

Borek met chili


borek met peterselie










Ingredienten:
saus:
500 gram turkse yoghurt
150ml olie
75ml water
2 eieren
vulling:
1
500gram turkse kaas verbrokkelt
+-250 gram gehakte peterselie
2
rest van de overgebleven kaas
tl sambal
chilivlokken.
extra:
loempiavellen
meng de ingredienten van de saus goed door elkaar.
neem een loempia vel en dep die in de saus, wring het een beetje uit met je handen.
leg de vel neer en strooi er kaas en peterselie over, leg de vel met de punt naar je toe en rol hem op tot een lange sliert. Rol dit weer op tot een slak en bak hem af.
Me peterselie raakte op!!!
Wanneer je peterselie op is voeg je de kaas bij de saus. Doe er de sambal en de chili erbij en roer het heel goed door elkaar, zodat je bijna geen brokken meer hebt. Voeg eventueel een el water en olie bij.
rol het op dezelfde manier op en strooi er nog een beetje chili op.









































Geen opmerkingen:

Een reactie posten