zaterdag 26 maart 2011

Knolselderijsalade




Ik kreeg dus een knolselderij in de hand gedrukt. Ja zegt Janet: is lekker om te stoven of lekker te raspen als salade. Hoewel me moeder de helft heeft genomen om daar couscous mee te maken, heb ik de andere helft kunnen redden!

Ingredienten:
1/2 knolselderij
1 volle el Olijfolie (2 normale 'winkel' olijfolie)
1 el citroensap
2 el fijngesneden (verse) peterselie
(zee) zout
(verse gemalen) peper


bereidingswijze:

Rasp de knolselderij met een grove rasp.
voeg dan de olie, citroensap en peterselie toe.
voeg naar smaak zout en peper toe.

klaar!


Smaakt héérlijk op een geroosterde DONKERE boterham
met augurkjes en zure uitjes




Ben niet de enige in lentesferen-> foodblogevent maart=lente
http://gewichtsconsulente.punt.nl/?id=590329&r=1&tbl_archief=&

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen